Not a member yet? Why not Sign up today
Create an account  

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
HEREN PET

#1
ÿþZoveel eigenaren van kleine bedrijven - HEREN PET met name degenen die thuis werken - hebben erg veel tijd nodig. Immers, als een onafhankelijke professional moet je de hoeden dragen van: accountant, verkoper, medewerker van de klantenservice, marketingmanager, distributiemanager, belastingdeskundige en talloze anderen. Hoewel je misschien wanhopig hulp nodig hebt, denk je waarschijnlijk dat je het je niet kunt veroorloven iemand aan te nemen. De waarheid is bekend ... je kunt echt geld sparen door een assistent te gebruiken.

Je besteedt de andere 30 uur per week aan het beantwoorden van e-mails, het doen van boekhoudingen, het bieden van klantenservice, enzovoort. Als je veel van de taken zou kunnen delegeren die niet absoluut je aandacht vereisen voor een assistent, zou je mogelijk nog twintig uur kunnen besteden aan het verdienen van geld. Dat zou je 30 uur per week geven om geld te PET HEREN verdienen en slechts 10 uur per week om andere dingen te doen. Denk je niet dat je een assistent kunt betalen? Oh ... dat kan je zeker! Virtuele assistenten voeren een breed scala aan taken uit tegen zeer redelijke tarieven.

Door activiteiten op een constructieve manier in PETTEN HEREN te plannen, kunt u minder tijd aan hen besteden en ze daadwerkelijk krijgen. En houd je doelen maximaal op drie. Voeg alleen een item toe na het voltooien van een item. Als de deadlines anders zijn, overweeg dan om je activiteit te spreiden, zodat er geen downtime is. 5. Stel een accountability partnership in. Dit is iemand waarmee je kunt samenwerken om je voortgang te monitoren en je prestaties te vieren. Wanneer je je taken hebt voltooid en projecten naar voltooiing hebt verplaatst, moet je dit bevestigen.

Milana's eerste bestelling arriveerde in februari 2001. ADIDAS PET HEREN In april van In 2002 stopte ze met haar werk - de baan die slechts een paar jaar geleden (na haar afstuderen aan de universiteit) haar 'droombaan' noemde. "Mijn bedrijf brengt net zoveel als mijn salaris, ik werk maar een paar uur per dag, EN ik mag mijn kinderen opvoeden", zegt Milana. Dit is een van de vele veelvoorkomende thema's die je hoort van vrouwen in thuisgebaseerde bedrijven. Maar het is niet de enige. "Vrouwen bezitten en exploiteren meer dan een derde van de 14,2 miljoen thuisgebaseerde bedrijven in de Verenigde Staten", zegt het IDC Research Company (http://www.idcresearch.com).

Koop een mentor en emuleer andere succesvolle mensen.Milana Leshinsky heeft een website gemaakt speciaal voor moeders die een internetbedrijf willen starten. U krijgt antwoord op vragen zoals: - Waarom zou u een internetbedrijf starten? - Wat moet u online verkopen? - Wat hebt u nodig om een website voor uw bedrijf te bouwen? - Hoe u een overstap maakt van uw voltijdse tijd? U kunt ook een gratis exemplaar van haar rapport "Internet Business Ideas For Moms!" downloaden om DSQUARED PET HEREN erachter te komen wat voor soort winstgevend online bedrijf u kunt bouwen. Bezoek haar website vandaag op http://www.BusinessMom.com/? sh

Als eigenaren van kleine bedrijven nemen we vaak meer op dan we aankunnen. Het dragen van alle hoedjes die onze bedrijven runnen, evenals de andere verplichtingen die we hebben (zoals vrijwilligerswerk, familie, enz.), Kunnen ons soms overwerkt, gefrustreerd en gestrest laten voelen. Onder zoveel stress zitten is niet goed voor iemand en het kan zeker een effect hebben op onze bedrijven. Dus moeten we een deel van onze stress verlichten en oplossingen [Image: heren pet-074ipz.jpg] vinden om de redenen vinden om de redenen dat we zo overwerkt zijn.1.
ReplyForum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)